Entrades

Visita a la ciudad deportiva

Imatge
  Els alumnes i les alumnes de la TVA vam visitar les instal·lacions de la ciutat esportiva on ens van ensenyar els camps, el  gimnàs, la sala de jocs, la zona d'entrevistes. També vam fer un calfament i molts jocs divertits amb els companys del futbol juvenil Roda. Gràcies per les activitats que ens vau preparar!!!

Visita de les festeres.

Imatge
  El dia 13 de maig pel matí  van vindre les festeres de Vila-real a conèixer l'escola de la Panderola. Van fer un recorregut pel pati del nostre centre, ens van dedicar unes paraules, vam fer el pregó, els vam regalar una planta, una xapa i una polsera.  

Mesó de la tapa de san Pasqual

Imatge
  El dia 13 de maig va ser un dia molt especial perquè era l'inici de les festes de Sant Pasqual, els alumnes de la TVA van fer el mesó de la tapa. Van agarrar cada un dos targetes, per a menjar i per a beure. De beguda hi havia: fanta, coca-cola, suc i aigua i de menjar: tapes de truita, de companatge, pernil, coca de pernil dolç i formatge i sandwits de paté.

Els aniversaris de Gabriel i Mario Romero

Imatge
 La setmana passada, el dijous per la vesprada vam celebrar els aniversaris de Gabriel I Mario R. Gabriel va complir 20 anys i Mario R. 19 anys, ens vam portar una tarta i papes i beguda o vam passar molt be i els vam desitjar moltes felicitats.

Selecció logotips setmana verda

Imatge
 Amb motiu de la celebració de la "I Setmana verda" els alumnes del centre de la Panderola vam fer diferents logotips per a després fer una votació del que mes ena agradara. Cadascú va dibuixar coses relacionades amb la sostenibilitat.

Demostració robot

Imatge
   Els alumnes de la PFQB ens vam fer la demostració d'un robot amb el que estan treballant i vam fer un joc en el que tenien que llançar un dau i tenien que moure el robot amb la tablet fins la casella, llegir la pregunta i contestar-la ens va agradar molt,va ser molt divertit.

Visita de l'Apicultora

Imatge
  La passada setmana vam celebrar la  "I Setmana verda" a la Panderola i va vindre una apicultora que ens va explicar con els abelles feien la mel, ens va parlar dels diferents tipus de mel que hi ha, com s'organitzen les abelles i ens va explicar que hi ha 3 tipus de abelles: l'obrera, la reina i zangano. Va ser molt interessant i es va agradar molt.

Visita a Fanzara

Imatge
 Els i les alumnes de la  Tva vam anar el dia 29 d'abril  a visitar el poble de Fanzara , és un poble molt bonic que té un riu , una cova i una ermita. Nosaltres vam anar a vore el Museu Inacabat d'art urbà anomenat MIAU,  és un museu de grafitis repartits per tot el poble, te 84 grafitis nosaltres vam anar buscant-los pels carres de tot el poble i després vam dinar en un bar on vam demanar beguda i un gelat. Ho vam passar molt be.
Imatge
  El dia 25 de abril van vindré unes xiques i ens van contar un conte sobre la natura. Ivana i la seua companya Laura, van fer un contacontes molt divertit on ens vam ficar garrots a un arbre que tenim molt alt en la nostra part de pati, també vam fer un ball en els garrots que teníem que passar per baix dels garrots. Tot molt graciós ens vam riure molt.
Imatge
El CEE la Panderola ha celebrat la setmana verda, del dia 25 fins el dia 29 d'abril. En un d'eixos tallers van vindre uns monitors a ensenyar-nos com es té que reciclar, tots els contenidors que hi ha i després vam fer uns jocs per a saber on va cada cosa en els contenidors. Els jocs consistien en agarrar un quadrat de fusta i depèn del color que duien en els costats passaves a una altra taula i tenies que agarrar un pal de fusta del mateix color que el quadrat i després del color del quadrat tenies que ficar un objecte al color del contenidor.