Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: abril, 2022

Partit de Vila-real

Imatge
  Alguns alumnes de la TVA van anar al partit del Vila-real contra el atletic de Bilbao i ens ho vam passar molt bé el Villarreal va empatar 1-1 en el Estadi de la Ceramica.

El día dels aniversaris

Imatge
   El dijous dia 7 d'abril vam celebrar els aniversaris de Hamza, Ferran, Roberto, khalid i Joan i ens ho vam passar molt bé. La mare de Hamza ens ha portat dolços típics de Marroc. La mare de Ferran ha portat begudes i papes, la mare de Roberto ha portat papes,la mare de Khalid va portat tarta, la mare de Joan va portar begudes i papes.

Despedida de Lidia

Imatge
  El dia 31 de març vam despedir a la nostra mestra Lidia perquè va ser  l'últim dia que va vindre. Li vam fer un regal per a què ens recorde. Torna quan vullgues! Gràcies per tot el que ens has ensenyat!

PISCINA

Imatge
  Els alumnes de la TVA vam anar a la piscina durant el primer trimestre i el segon trimestre. Vam utilitzar els tres carrils per a fer diferents activitats en els xurros, suros, pilotes, i hem aprés a fer diferents moviments de natació. Ens ho hem passat molt bé!

Un día en la magdalena.

Imatge
    El dia 21 de Maig  la T.V.A  van anar a Castelló per a celebrar la Magdalena  però va començar a ploure molt i es van suspendre les mascletades i el pregó . Vam anar a dinar a un restaurant que es diu El RINCONET  en el parc RAFALAFEL EN CASTELLÓ o varem passar molt be .

Museo del carmen

Imatge
  Els alumnes de la TVA vam anar  al museu del Carmen  d'Onda i vam vore animals del museu. Després vam fer cada alumne una foto en un animal que volíem i així la TVA C va montar el llibre viatger.

Museo taulell

Imatge
  Els alumnes de la TVA vam visitar el museu del taulell Manolo Safont d'Onda. Tots vam portar un objecte personal que teníem que buscar en els taulells de ceràmica. Després ens van ensenyar taulells antics i vam fer un taller de argila.

Visita al camp de la Ceràmica

Imatge
El alumnes  de la TVA vam fer una visita turística amb una xica i ens van explicar tot lo del camp de futbol, vam veure els trofeus i vam anar a la porta dels arbitres  i vam anar al vestuari  del Vila-real. També vam anar a la zona d'entrevista  i a la zona del balcó presidencial. 

Dia de la Dona

Imatge
  El 8 de Març el col·legi la Panderola vam celebrar el Dia De la Dona. Durant tot el dia tots portaven la camiseta morada i hem fet un cartell amb en lema ''drets per a totes tots el dies''. Per la vesprada vam fer una batucada i va vindre la mare de Jaime a llegir unes poemes.

Convivencia amb el CF Vila-real juvenil Roda.

Imatge
 El grup de la T.V.A de la Panderola i el CF Vila-real juvenil Roda van realitzar la segona convivència d'activitats lúdiques . L'activitat es basa en separar dos grups, uns es queden en el centre de la Panderola en un grup de futbolistes i els altres se'n van a la ciutat esportiva de Vila-real junt a un altre grup de futbolistes. En els diferents grups es realitzen jocs per ajudar-nos i per conèixer-nos millor. Gràcies per la vostra dedicació!

Taller de Merchandaising

Imatge
 Els alumnes de la T.V.A hem fet un taller de merchandaising i en ell hem fet impressió de samarretes amb l´ escut de la panderola per a tots els alumnes. La impressió es basa en ficar la samarreta estirada en una superfície plana després en una pantalla de impressió es fica una pintura especial d'impressió, recobrim la silueta de pintura i es passa 1o 2 vegades amb força  en una rascleta especial de goma i fusta i després es deixa la samarreta en una taula per a que seque.