Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: març, 2022

Dia de l'implant coclear

Imatge
El dia 25 de febrer va ser el dia de l'implant coclear i  com tenim una companya en l'etapa de la TVA que porta un implant, vam celebrar el dia estudiant què és un implant, quines parts té i com funciona.

Carnestoltes

Imatge
 La etapa de la TVA vam celebrar carnestoltes en el pati el dia 25 de febrer. També vam traure un cavallet al pati i el vam cremar en un bidó. El cavallet es va fer en el 2020 en el taller d'arts plàstiques per a les falles de Borriana però no es va poder cremar per la Covid-19.  Les disfresses tenien temàtica lliure i van  aconseguir premis Joan Goterris i Renato.

calçotada

Imatge
         La etapa de la TVA vam fer una calçotada al Hivernacle el dia 22 de febrer. Els calçots els vam collir del nostre hort, vam fer una foguera per a poder cuinar els calçots i vam cuinar en una paella una truita de faves.

Hort de la TVA

Imatge
 Els dijous treballem l'hort. Aquest curs hem plantat panís, ràvens, enciam, calçots, faves... després els utilitzem en el Taller de cuina i fem receptes de tot el que traem del nostre hort.

TVA C

Imatge
 Els alumnes de la TVA C ens han explicat l'excursió que vam anar a Castelló. Han tret les fotografies de l'excursió a Castelló i han fet un àlbum per a que els companys es porten a casa i ensenyen a les famílies tot el que hem vist en la visita a Castelló. Gràcies als companys de la TVA C per el treball que han fet.

Tertúlies dialògiques

Imatge
  Els alumnes de la TVA tots els dijous realitzen el taller de Tertúlies dialògiques a partir de la lectura del llibre ''No es tan facíl ser niño''. El llibre conta la historia de Fernando Lagos, un xiquet que es riuen d'ell perquè té les orelles grans. Gràcies a aquestes lectures hem aprés que no ens hem de riure de ningú i hem d'ajudar a tots.

Vesprades d'Oci

Imatge
 Els alumnes de la T.V.A. cada dijous a última hora fem el taller d'Oci. Dos dijous al mes juguem a jocs de taula tradicionals com el bingo, parxís, quatre en ratlla... Un dijous al mes fem Cinema i l'ultim dijous del mes celebrem els aniversaris.

Visita empresa de l'Intur

Imatge
 Els alumnes de la TVA han visitat la empresa de l'Intur on fan el menjar que el porten al col·legi la Panderola. Primer vam vore el magatzem dels aliments, els congeladors, la cuina i els apareix de la cuina, envasament d'aliments, i el transport dels aliments. Moltes gracies per la vostra visita!

Excursió a Castelló

Imatge
      Els alumnes de la TVA vam anar d'excursió a Castelló i vam esmorzar a la plaça huerto Sogueros, despres vam visitar la plaça Tetuán que estava correus i un refutgi antièri militar. Alguns alumnes vam entrar a comprar al Taiger i després vam visitar el mercat central de Castelló i  vam vore la plaça de l'ajuntament. Finalment vam visitar el parc Ribalta on vam dinar.

Entrenament amb el Vila Real

Imatge
 Els alumnes de la TVA de la Panderola hem fet una activitat molt divertida, hem entrenat amb els tècnics de l'equip de futbol de Vila Real primer vam fer un ca-lentament, després vam córrer i finalment jugarem un partit de futbol.  

La setmana del medi ambient

Imatge
  Els alumes de la Panderola vam organitzar la setmana del reciclatge. Vam fer moltes activitats, vam utilitzar una camiseta vella per a fer una borsa. També vam fer paper reciclat i al hort van plantar verdures. Ho vam passar molt bé i vam aprendre moltes coses sobre reciclar, reduir i reutilitzar.