Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: febrer, 2022

Visita al restaurant el Vasco

Imatge
Els alumnes de la TVA vam anar al restaurant del Vasco per a donar-li les gràcies per a haver-nos regalat un sopar per a dos persones en la rifa que sortegen el dia 08 de març. Encara ens quedem paperetes per a la rifa, animeu-vos!!!

Convivència amb el club de futbol del Vila-real Juvenil Roda

Imatge
 Els Alumnes de la TVA vam anar a la ciutat esportiva i vam fer jocs amb els jugadors del Vila-real Juvenil Roda. Vam jugar a l`aranya peluda, vam fer un trenca-closques, vam conèixer les aficions de alguns jugadors del Vila-real Juvenil Roda. Ho vam passar molt bé!

taller de cocina

Imatge
 Els alumnes i les alumnes de la  TVA realitzen un taller de cuina totes les setmanes i ens fan un esmorzar molt bó

Rifa sopar en restaurant el Vasco

Imatge
 Els alumnes i les alumnes de la TVA  han fet  una rifa per un euro per a el Dia de la Dona, el premi és un sopar amb menú de degustació en el restaurant el Vasco . La rifa premiada serà aquella que coincidisca amb les tres últimes xifres del sorteig de l'ONCE.  Els beneficis són per al viatge de final de curs. Anima't i participa.

Dia de la Pau

Imatge
    El dia 30 de gener és el dia de la Pau i el dia 28 vam celebrar en el CPEE la Panderola aquest meravellós dia. Vam buscar informació del conflicte entre Rússia i Ucrània. També vam buscar imatges del conflicte entre Rússia i Ucrània i les vam penjar al nostre panell de la Pau.

Clauers

Imatge
    Els alumnes i les alumnes  de la TVA venen clauers a un 1 euro per al viatge de final de curs. Els que vullguen col·laborar podeu escriure un correu a panderolatva@gmail.com. Gràcies per la vostra col·laboració!