Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: gener, 2022

Vsita a Sant Antoni de Betxí

Imatge
 Els alumnes de la T.V.A. van anar  d'excursió a Betxí a la muntanyeta San Antoni. Alli vam dinar i  vam tocar la campana. Vam pujar a peu. Vam anar a casa de Carina i vam anar a casa de Fina a vore el belen. i tambe vam vistar a Jaime el nostre company. 

Dia del medi ambient

Imatge
        El dia 26 de gener va ser el dia del medi ambient i del CEE la Panderola estem preparant el nostre racó del reciclatge per a fer un centre sostenible. La foto del nostre centre ha sigut seleccionada per a formar part d'un calendari de centre sostenibles de la Comunitat Valenciana. 

Experiment del Volcà

Imatge
 Els alumnes de la TVA han estudiat de projecte sobre els volcans. Per a finalitzar  han fet una maqueta d'un volcà per a ensenyar als alumnes de la TVA C

Cistella de Nadal

Imatge
   El nostre mestre César ha entregat la cistella de Nadal de la TVA a la guanyadora que es diu Amparo y viu en Moncada. El número guanyador és el 148. Gràcies per la vostra participació.

Cap d´any a la Panderola

Imatge
    Es alumnes de la Panderola van celebrar el dia de cap d´any i vam anar al pati per afer les campanades. Es nostres companys Tiffany  i Gabriel van ser els presentadors de les campanades. Els alumnes ens vam menjar 12 grillons de taronja. Ho vam passar molt bé!