Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: desembre, 2021

Cinema Sucre Vila-Real.

Imatge
  El dimarts 7 de desembre vam anar al cinema Sucre i vam vore la pel·lícula Clifford el gos roig. Ho vam passar molt be, vam comprar bufes i un refresc per a vore la pel·lícula i vam dinar en la cafeteria del cinema. Volíem donar les gracies per ficar la pel·lícula només per a nosaltres.

Autobús urbà de Vila- Real.

Imatge
Els alumnes de la TVA hem agafat l' autobús per a desplaçar-nos per Vila-Real  gracies a que està adaptat tots vam poder pujar.

Dia internacional de les persones amb discapacitat.

Imatge
 El 3 de desembre va ser el dia internacional de les persones amb discapacitat i vam eixir al carrer amb la policia local a ficar multes als cotxes mal estacionats que no respecten els llocs per a minusvàlids ni les rampes. Afortunadament no vam ficar cap multa ja que la gent sap que es molt important respectar les normes. Ho vam passar molt be amb la policia que ens va explicar moltes coses.

Grafiti

Imatge
       Les  alumnes  i els alumnes  de  la TVA  vam pintar el grafiti en la entrada de la  Panderola  amb una frase  molt bonica ''sóc capaç igual que tu''. Moltes gràcies a Tomàs per ensenyar-nos a fer el grafiti.

Xerrada sobre la violència de gènere

Imatge
  La nostra infermera Laura ens ha fet una Xerrada sobre la violència de gènere.  Ens va explicar que moltes dones moren per culpa dels homes i la importància de la igualtat i el respecte. Moltes gràcies per la xerrada!

Els alumnes i les alumnes de la TVA estudien el tema dels volcans.

Imatge
    Els alumnes i les alumnes de la TVA estan estudiant el projecte dels volcans, ens vam distribuir per grups A, B i C. Estem fent fitxes dels volcans, també hem fet jocs en la tablet com el Kahoot i activitats en grup com fer un experiment d'un volcà.  Està sent molt interessant!!!!

Els alumnes i les alumnes de la TVA estan venent uns calendaris que et pot tocar una rifa.

Imatge
      Els alumnes i les alumnes de la TVA del cole de la Panderola de Vila-real estan venent uns calendaris a un euro. Per davant és un calendari i per darrere és un dibuix d'un alumne i alumna de la TVA que el hem fet en el taller de Dori. També hi ha a la part de baix un número per a la rifa de nadal que serà els tres últims números del premi Gordo de Nadal. Els diners que conseguirem en els calendaris seran per a una excursió que realitzarem a Portaventura, un parc d'atraccions Català de la provincia de Tarragona.  Esperem vendre tots els calendaris. Salutacions i gràcies.