Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: novembre, 2021

Projecte Ciutat Feliç

Imatge
 Els alumnes i les alumnes de la TVA van anar el divendres passat dia 12 de novembre a al Grau de Castelló de la Plana, que se fa un projecte que es diu Ciutat feliç. Allí Rafa, el artista de la Ciutat Feliç,  ens va ensenyar les escultures i coses que han fet altres xiquets i xiquetes d'altres escoles de la provincia de Castelló. Fa escultures per a pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana. Rafa estava fent una escultura de un renyó com exemple a la donació de òrgans i va convidar a l'alcaldessa de Castelló a posar la última pessa. En canvi nosaltres vam fer una activitat que consistia en lijar i pintar una casa de fusta i més tard quan vam acabar tots vam explicar el que havíem pintat de les cases. Ho vam passar molt bé, va ser una aventura molt bon, per a no oblidar!!

Venda de xapes

Imatge
    Els alumnes i les alumnes de la TVA van a vendre unes xapes a 1 euro per al viatge de fi de curs a PortAventura . Si voleu comprar xapes les podeu demanar al correu panderolatva@gmail.com Gràcies per la vostra col·laboració!    

Halloween

Imatge
  El  dia   29   d ' octubre   els  alumnes  i  les  alumnes  de   la  TVA  vam  celebrar  la  festa  de Halloween (desfile  de disfresses, taller de cuina i  festa terrorífica).

Aniversaris

Imatge
 L' últim Dijous d' Octubre, hem celebrat els Aniversaris dels nostres companys Joan Vaquer i Andrea. Vam berenar coca de tomaca, flam d'ou i un pastis de xocolate.

Fira d'Onda

Imatge
  Els alumnes de la TVA han visitat les festes de fira d'Onda. També ens van visitar els antics i antigues alumnes de la Panderola. Abans de dinar vam fer un recorregut pel poble (Font de dins, església de l' Assumpció, La sinagoga, el raval, el pla i la plaça d'Espanya). Ho vam passar molt bé!

L' hort de la T.V.A

Imatge
    Els alumnes de la T.V.A han començat a preparar l' hort.  De moment han plantat Calçots, Faves, Alls tendres i enciam.  Esperem tindre una bona collita!